Novo: 8588A Referentni 8½-brojčani multimetar
Daleko najstabilniji digitalni multimetar na svijetu!


8588A Referentni 8½-brojčani multimetar za kalibracione laboratorije
Novi referentni 8½-brojčani multimetar 8588A je najstabilniji digitalni multimetar na svijetu namijenjen korisnicima u kalibracionim laboratorijama, kojeg odlikuje izvanredna tačnost, tačnost i dugotrajna stabilnost u širokom mjernom području, te intuitivni korisnički interfejs sa kolor displejem.


S više od 12 mjernih funkcija, uključujući i digitalizaciju naponskog i strujnog signala, mjerenje kapacitivnosti, RF snage i mogućnosti priključenja vanjskih shuntova, koristeći novi referentni 8½-brojčani multimetar 8588A možete pojednostaviti, pospješiti i prije svega smanjiti troškove rada u vašem laboratoriju.

Glavne karakteristike:
  • Rezolucija od 8½ brojki, izvanredna linearnost, nizak nivo buke i stabilnost.
  • Osigurana tačnost 3.5 ppm (99% vjerovatnoća), ili 2.7 ppm (95% vjerovatnoća) u razdoblju od jedne godine bez ikakve dodatne samokalibracije.
  • Mjerenje efektivnih vrijednosti izmjeničnih signala (AC rms) deset puta brže, s dvostruko nižom razinom buke i većom rezolucijom nego s usporedivim instrumentima u ovoj klasi.
  • Postavljanje širine otvora (aperture) u rasponu od 0 do 10 s omogućuje maksimalnu prilagodljivost nadzora snimanja podataka.
  • Intuitivna struktura korisničkog interfejsa i grafički prikaz.

8558A Referentni 8½-brojčani multimetar za sistemsko automatizovane proizvodne procese
U skupini 85x8A 8½-brojčanih multimetara je i model 8558A, koji ima velik broj osobina modela 8588A. Tačan je i brz. Njegovo uzorkovanje od 5 miliona očitanja po sekundi naročito je važno u laboratorijama za istraživanje i razvoj i industrijskim automatizovanim proizvodnim linijama, gdje brzina i visoka rezolucija zahtijevaju karakteristike takvog instrumenta.Za prezentaciju rada referentnog multimetra Fluke 8588A ispunite obrazac ispod

Ime i prezime: *
Preduzeće:
E-mail: *
Broj telefona:
Poruka: *
Sigurnosni kod: *
Pošalji

Polja označena sa (*) su obavezna.
Informacije o pohrani ličnih podataka