Pošalji upit

Testiranje u R&D, LAB


LAB menadžment

Testiranje mreže i infrastrukture

Cloud/Virtualizacija

LAB menadžment

Testni laboratoriji konstantno mijenjaju konfiguracije. Stvaranje test okruženja ručnim prebacivanjem kablova i dodjeljivanje uređaja pojedincima može potrajati satima, često i danima. Korištenjem drag-and-drop aplikacije SPIRENT omogućava se brzo konfigurisanje i izvršavanje složenih test scenarija sa potpuno automatizovanim “Lab-as-a-service” rješenjem. Višekorisnički sistem rezervacije resursa sprečava sukobe resursa za timove koji nisu u istoj prostoriji ili se nalaze u drugoj regiji.
Pošaljite upitTestiranje mreže i infrastrukture

IT infrastruktura postaje sve složenija, sve je više virtuelizacije, pritisak na troškove se neprestano povećava što negativno utiče na performanse sistema. To dovodi do nezadovoljnih korisnika i novog povećanja troškova. To lahko možete izbjeći pomoću naših sistema i rješenja koji Vam omogućavaju:
- ispitivanje kvaliteta opreme
- provjere performansi opreme ili sistema
- optimizaciju infrastrukture
- planiranje proširenja
- optimizaciju Cloud / Data centara
Ispitivanja se izvode u fazi planiranja, tako da u kasnijim fazama nema neočekivanih iznenađenja i kašnjenja u implementaciji sistema.
Pošaljite upitCloud / Virtuelizacija

Cloud, virtualizacija i data centri mogu biti efikasni samo ako je cjelokupan sistem pravilno optimiziran i zaštićen. Budući da je ovo područje podijeljeno na mnogo podsegmenata, nudimo Vam rješenja za gotovo svaki segment:
Ponujamo različne rešitve za:
- testiranje i optimizacija virtuelnih okruženja
- testiranje i optimizacija data centara i usluga
- testiranje virtuelnih komponenti
- provjere sigurnosti i nivoa zaštite
- SDN / NFV rješenja za pružatelje usluga
Pošaljite upit